Галерия

Продължават ударите под кръста от страна на англичаните по адрес на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев преди съботния му мач срещу Антъни Джошуа за световните титли във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория за професионалния бокс.

Британските медии започнаха да настройват своите сънародници срещу Кобрата, след като преди няколко дни от щаба на Ей Джей отказаха да допуснат български медии да отразят мача от мястото на събитието „Уембли Арена“ в Лондон.

Най-новият подъл номер на англичаните е публикуването на някои от скандалите, съпътстващи кариерата на Кобрата, пише "Монитор". Водещият таблоид на Острова „Sun“ припомня за обвиненията в сексуално посегателство и расистки коментари, направени от български боксьор. Пулев бива описван като доста противоречива личност.

Доста подробно се разказва за скандала с целувката с Джени Суши в началото на 2019 година. Англичаните твърдят, че коментар на Кубрат Пулев за Антъни Джошуа е расистки. Те припомнят случай, в който българинът твърди, че единственото, с което Ей Джей е по-добър от него е, че има по-хубав тен.

Британските таблоиди не пропускат да разкажат и за връзката на Кобрата с певицата Андреа, която ще го подкрепя в събота вечерта в залата в Лондон.