26-годишният Хюи Фюри, братовчед на шампиона на WBC Тайсън Фюри и бивш съперник на Кубрат Пулев, предизвика Кобрата за нов мач между двамата.

Подобно на българина, Фюри участва в грандиозната галавечер в Лондон през уикенда и победи полския ветеран Мариуш Вах, въпреки че трябваше да преодолее и кървава аркада. Британецът веднъж вече игра с Кобрата през 2018 г., когато бе сразен в "Арена Армеец" в София.

Сега Хюи Фюри е пожелал нов мач с Кубрат Пулев, съобщи bTV. Именитият ни боксьор все още не е коментирал как планира да продължи кариерата си.

Колкото до бъдещето му, специализираното боксово издание Boxen.de прогнозира, че българинът може да направи още няколко мача пред родна публика. "На 39 години Пулев ще има още няколко битки, но най-вече за публиката му в България срещу преодолими противници", пишат от немската медия.

Междувременно имената на братя Пулеви бяха забъркани в интернет измама във "Фейсбук", за което сигнализира лично Тервел.

"Получихме няколко идентични сигнала, че някой се опитва да прави измами от името на Тервел Пулев. Не се доверявайте да давате лични данни или да превеждате пари в каквито и да е игри, защото е измама", сигнализира по-малкият брат Пулев.