Майк Тайсън, който е една от легендите в тежка категория и най-млад световен шампион, разкри, че очаква Тайсън Фюри да надделее над Антъни Джошуа в сблъсъка за абсолютната световна титла при най-тежките, пише Boec.bg.

„Знаете, че харесвам Джошуа, но ми се струва, че Фюри е твърде неуловим. Джошуа няма да го удари. Трябва да бъдем честни, нали? Харесвам Джошуа много. Той няма да го удари. Може би удря по-силно от Дионтей Уайлдър, но не удря по-бързо от Уайлдър. Ако не удря по-бързо от Уайлдър, няма да докосне този човек. Точно това виждам. Щом Тайсън Фюри успя да избегне бързите удари на Уайлдър, Джошуа може да има проблеми“, заяви Тайсън в чат „на живо“ в профила си в Instagtram, цитиран от „Boxing Scene“.

Припомняме, че Антъни Джошуа, който е световен шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO, ще спори с Тайсън Фюри, носител на пояса на WBC в сблъсък за абсолютната световна титла.

Двамата шампиони трябва да се бият два пъти през 2021-ва, като първият мач би трябвало да се състои през юли месец.

Тежката ситуация с коронавирус рестрикциите все още пречи на организаторите да вземат решение относно точната дата и местоположение на супер сблъсъка.