Ново взривяващо бойно шоу са подготвили от международната верига SENSHI. То ще се проведе на 22 май от 19 часа в София и ще изправи на ринга професионални състезатели и шампиони по бойни спортове от цели 13 държави!

SENSHI 8 ще предложи на феновете на високия адреналин и качествените битки общо 11 двубоя по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са позволени по-близки бойни ситуации, удари с лакти, колена и хвърляния.

В бойната карта на събитието са включени професионални състезатели и шампиони по карате киокушин, кикбокс и муай тай от Германия, Казахстан, Сърбия, Украйна, Испания, Италия, Беларус, Португалия, Нидерландия, Босна и Херцеговина, Румъния, България и Русия. Всички те ще пристигнат в България след предоставяне отрицателни PCR тестове на границата, а организаторите на бойното шоу ще покрият разходите по провеждането и на допълнителни PCR тестове за всеки от тях за гарантиране на максимална сигурност.

Бойната галавечер SENSHI 8 ще се проведе при закрити за публиката врати и съгласно всички мерки за превенция на здравните власти, а всеки, който жадува за качествено бойно шоу, може да го проследи на живо в реално време по MAX Sport 1, Bulgaria ON AIR и на Boec.BG.

SENSHI 8 ще се излъчва на живо безплатно и за феновете на бойните спортове в цял свят през най-голямата онлайн телевизия за бойни спортове FITE, както и на сайтовете на Boec.COM, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Всичко актуално около бойното шоу следете и в социалните мрежи на SENSHI във Facebook, Instagram и Youtube.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Кarate News.