Тежки провокации на ръба на закона си отправиха боксьорите в свръхтежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри по време на съвместна пресконференция, съобщи "Газета дело Спорт". Двамата боксьори ще се изправят един срещу друг отново на 24 юли. По време на събитието Уайлдър се закани, че ще махне главата на ирландеца.

Фюри ще защитава пояса на Световния боксов съвет (WBC), който той спечели с нокаут срещу американеца на 23 февруари 2020 г. Първият двубой помежду им беше на 1 декември 2018 г. и завърши наравно. "Ще го нокаутирам за по-малко от седем рунда", каза Фюри, правейки препратка към последния мач, който продължи само седем рунда. "Той само говори, но всички знаят какво се случва накрая. Надявам се да предложи нещо ново в мача, аз гледам към бъдещето, никога назад. Връщам се за теб, Уайлдър!", добави Фюри, цитиран от "Труд".

Двубоят между двамата ще бъде в Лас Вегас. Третият мач между Фюри и Уайлдър стана възможен, след като американският арбитражен съд нареди двамата да се бият отново заради клауза в договора. Първоначалните планове на Фюри бяха да излезе срещу Антъни Джошуа на 14 август в Саудитска Арабия.