Галерия

Антъни Джошуа разкри, че със сигурност ще има реванш с Олександър Усик, който го детронира в 12 рунда в Лондон, за да стане новия световен шампион в тежка категория. 34-годишният Усик демонстрира бокс на изключително високо ниво, за да нанесе втора загуба в кариерата на Джошуа, но Ей Джей е категоричен, че ще има реванш.

"100 процента, 110 процента. Готов съм отново да почна тренировки. Това беше един хубав 12-рундов мач, така че ще започна от добра стартова позиция. Днес загубихме, но ще оправим нещата. От деветия рунд не виждах нищо, окото ми беше затворено. Това обаче е ценен опит за мен, защото ми се случва за първи път по време на мач", коментира след поражението Джошуа.

Загубата от Усик отдалечава възможността за реализиране на мечтания сблъсък с Тайсън Фюри, но Ей Джей сподели, че е готов да се бие с Циганския крал, дори и без поясите си. "Бих се бил с Фюри или Уайлдър без поясите. Поясите са нещо хубаво, но и без тях ще се бия с всеки. Важното е, че има двамата добри британски боксьори, които искат да се изправят един срещу друг", каза Джошуа.