Галерия

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър намери сили да поздрави Тайсън Фюри, близо седмица след като британецът го нокаутира за втори пореден път. Уайлдър отказа да стисне ръката на съперника си след тежкия нокаут, който понесе в 11-ия рунд на сблъсъка им в Лас Вегас миналата събота, но тази нощ благодари на опонента си за трилогията от мачове.

"Уау, каква вечер бе това! Ще излъжа, ако кажа, че не съм разочарован от изхода, но след като помислих върху това пътешествие, осъзнах, че Бог е искал да преживея нещо много по-велико от това, което очаквах да се случи. Не спечелихме победата, но един мъдрец е казал, че победите са в уроците. Научих, че понякога трябва да загубиш, за да спечелиш. Въпреки че исках победата, се насладих повече да видя, че печелят феновете. Надявам се, че доказах, че съм истински воин и крал в този спорт", написа Бронзовия бомбардировач в социалните мрежи.

"Не на последно място искам да поздравя Циганския крал за победата му. Благодаря ти за историческите спомени, които ще останат завинаги", завършва Уайлдър в съобщението си в Инстаграм.

Уайлдър многократно отправи обвинения към Фюри, че е мамил при победата във втория мач между двамата през февруари 2020 година, а след края на сблъсъка в събота не прие подадената ръка от страна на британеца. "Отидох да му стисна ръката и да му кажа браво, но той ми каза: Не, не те уважавам. Как може да каже, че съм измамил, когато той и целият му отбор знаят с цялото си сърце, че просто го победих честно. Той не може да губи, не е първият, няма и да е последният, който не може да губи", коментира Фюри, който продължава да няма загуба на професионалния ринг. 

Снимки: БГНЕС