Основаната в България стрийминг платформа за спортни и музикални събития, FITE (ФАЙТ), ще излъчи от 3 часа сутринта на 28 ноември първия по рода си двубой Трайад Комбат (Triad Combat). Дебютът на новия боен спорт, съчетаващ правила от бокса и ММА в триъгълен ринг, ще се състои в залата на бейзболния отбор Тексас Рейндъжърс, в Арлингтън, САЩ.

Главният мач на събитието ще бъде между двукратния UFC световен шампион тежка категория Франк Мир и най-успешния български професионален боксьор, два пъти претендент за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев. Грандиозното шоу ще бъде придружено с ексклузивни хард рок изпълнения между мачовете от легендарните Металика. В допълнение, се планира групата да закрие събитието с впечатляващ концерт. Организаторите от Боен Клуб Трилър (Triller Fight Club) обещават още много изненади за публиката на събитието.

Специално за българската публика FITE пуска ексклузивен коментар на български език с коментатор Камен Петров. Специален гост ще бъде и легендата на българския бокс, десет пъти шампион на България, четирикратен носител на купа “Странджа”, двукратен европейски вицешампион, с над 150 победи с нокаут - Цачо Андрейковски. В допълнение, за улеснение на българската публика от FITE пускат и техническа поддръжка на български език.

Гала събитието може да бъде гледано в България на преференциална цена от 5.99 лв. при закупуване на месечен абонамент TrillerVerzPass. Тази цена включва достъп до живото излъчване на събитието, както и пълен запис, достъпен докато абонаментът е активен.