Кубрат Пулев планува да проведе поне два боксови мача през 2022 година. "Не се знае кой ще е следващият ми съперник, преговаряме за боксов мач с добър боксьор от топ 10-15 в категорията. Мачът може би ще бъде в Щатите. Не потвърждавам за Паркър, тъй като не сме коментирали евентуална наша битка и мениджърите ни не са я обсъждали. Аз съм готов, с всеки един мога да се състезавам", заяви Кобрата пред БНТ1.

"През 2022 година ще имам може би поне два мача. Чувствам се здрав, контузията отмина, при това - като магия. Отмина изведнъж, както не минаваше и това се дължи на вярата", допълни боксьорът. Той посочи също, че не се е отказал и от новото си приключение - "Triad Combat". 

"Залагат голямо бъдеще на този спорт. За мен е чест, че ме избраха да съм първия състезател в свръхтежка категория", споделя той. 

По-рано днес стана ясно, че той ще се бие с Жуниор дос Сантос на 25 или 26 февруари. Това са двете потенциални дати, на които ще се проведе следващото шоу „Траяд Комбат”. 

Срещата отново ще бъде основна битка. Българинът ще се бие във втори пореден мач срещу бивш шампион на UFC. Бразилецът има победа над Благой Иванов. За разлика от Франк Мир, Жуниор дос Сантос е класически страйкър. Той беше освободен от UFC през март след четири поредни загуби с технически нокаут. 

Снимка: БГНЕС