Бившият световен шампион в тежка категория на UFC Жуниор дос Сантос се закани да детронира Кубрат Пулев като носител на пояса на „Траяд Комбат“. Бразилецът даде ексклузивно интервю за „Тема Спорт“ във връзка с предстоящия мач с Кобрата на 26 февруари в Тексас.

"Подготовката върви отлично. Правя много силни тренировъчни сесии – бокс, малко и граплинг. Чувствам се много добре, защото това е нов момент за моята кариера. Всичко е различно. Щастлив съм, наслаждавам се на ентусиазма, който расте около мача. Прекрасно е да съм отново в екшъна, да мога да покажа себе си и на какво съм способен".

"Гледах срещи на Пулев. Мисля, че Джошуа се справи много добре, разкри слабостите в играта на Пулев. Но пак ще кажа – той е много корав и опитен. Трябва да съм много внимателен в плана си. Но не става въпрос само за него. Аз съм много уверен в себе си, включително и в уменията си като боксьор. Няма да изляза и да го боря, ще изляза, за да се боксирам с него и ще го победя в неговата територия", каза дос Сантос.

Снимка: БГНЕС