На Кубрат Пулев му предстои да се изправи във втори двубой срещу Дерек Чисора на 9-и юли в Лондон. Срещата се промотира под името „Тотална Касапница“ и родният боксьор явно придобива нагласа, нужна за подбен род битка.

От Matchroom boxing, организаторите на събитието, пуснаха в своите профили в Twitter и Instagram откъс от интервю на Кубрат Пулев. Все още нямаме информация за останалата част от самия разговор, но последната част е наистина интересна. Запитан дали има последно съобщение за Чисора Кубрат изкрещя името му няколко пъти и приближавайки се към камерата завърши с „Идвам за теб!“, пише Boec.bg.

Битката може да е определяща за кариерите на двамата боксьори, тъй като победата за тях означава оставане общaта картина на тежка категория. И обратното – при загуба, едва ли ще могат да се надяват на по-сериозни мачове занапред.

Чисора идва от три поредни загуби, докато Кубрат загуби от Джошуа при втората си атака за световна титла, но миналия месец се завърна на победния си път с триумф над Джери Форест.