Световният шампион на WBC Тайсън Фюри отново напомни за себе си. „Циганския крал“ шокира хора от пъб в Ейнтри, градче, което се намира в непосредствена близост до Ливърпул. Британецът го направи, появявайки се гол!

Фюри е на обиколка „Официалното автър парти турне“, което прави из Острова от 23 юни насам. Той посети няколко града, сред които Уулвърхемптън, Ливърхул и Шефилд. И при една от визитите изглежда е решил да утоли жаждата си за бира. Той е влязъл в пъб в Ейнтри, поръчал си е питие, след което е отишъл към тоалетната.

И тогава идва и изненадата. Фюри се е върнал без риза, като това допълнително е хвърлило в смут останалите присъстващи. Първоначално шампионът не е бил разпознат, като малцина са подхвърлили, че това е именно „Циганския крал“. След като се е върнал от тоалетната, без риза обаче, Тайсън е бил разпознат от всички.

В бара е последвала кратка суматоха, като всички са поискали да се снимат с него за спомен. Той е отделил няколко минути за селфита и автографи, след което си е тръгнал и е продължил турнето.