Тайсън Фюри е новият абсолютен световен шампион в тежка категория. „Циганския крал“ обедини всички титли в дивизията, след като нокаутира Олександър Усик в шестия рунд, пише Boec.bg.

Всичко това щеше да бъде вярно, ако не ставаше въпрос за компютърна симулация. Веднага след победата на украинеца над Антъни Джошуа в Джеда се появиха множество информации за провеждане на битка между него и Фюри. Дали такава ще има, е въпрос на време, за да разберем и надяваме се да видим. Дотогава обаче може да разчитаме на компютърните симулации, които да ни покажат как би се развил сблъсък между двамата шампиони.

Според онова, което са направили от „Fight Night Simulator“, може да добием някаква, макар и недотам точна представа, какво би се случило, ако… Срещата приключва в шестия рунд, когато Фюри поваля Усик на пода с дясно кроше. Украинецът се изправя, само за да бъде нокаутиран секунди по-късно с тежък десен прав. Британецът се възползва от ръстовото си предимство и с много сериозни контри слага край на перфектния ход на Усик.