Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри изиграха една от великите трилогии на тежка категория. А приказките по адрес един на друг започнаха още през 2016-а година и все още не спират. Уайлдър обаче не намира това за проблем. Той все още е убеден, че Фюри е измамил във втория им двубой като е „заредил“ ръкавиците си и това е причината Бронзовия бомбардировач да не може да „зарови томахавката“, пише Boec.bg.

Уайлдър беше разкритикуван от множество журналисти, че ако е бил толкова убеден в маменето на Фюри, просто е трябвало да се обърне към отговорните институции, които да се заемат със случая. Дионтей отговори в типичния си артистичен и убедителен стил.

Иска ми се да бях пред тези журналисти и анализатори и да ги сграбча за вратовръзчиците.“ започна Уайлдър. „Да ги дръпна лице в лице, толкова близо, че дъхът ми да докосне лицето им и да им кажа „Защо по-дяволите ще се оплаквам на институциите, когато имам възможноста да отприщя собствената си енергия и да сложа ръце върху него, с възможността да се опитам да го убия и да ми бъдат платени милиони долари затова?“ Защо трябва да ходя при някого?“, каза американецът.