Ото Валин е поканен за съперник на Антъни Джошуа от неговия промоутър Еди Хърн. Ей Джей може и да не успя да подпише битка с Тайсън Фюри за 3 декември, но сега срещу себе си може да има негов бивш съперник.

Новината съобщи шведският професионален боксьор, който даде сериозен отпор на Краля на циганите малко след завръщането му на ринга.

„Да, Еди и моят промоутър разговарят постоянно. Аз съм съгласен за такъв мач, а мисля и Антъни също. Двамата се познаваме отлично“, обяви Валин, цитиран от Boec.bg.

Мениджърът му Дмитрий Салита е убеде в уменията на Ото и че може да бъде конкурентен на британеца, както беше срещу Фюри през 2019 година.

„Джошуа ще рискува с тази битка, но няма друг избор. В момента му трябва да се върне с голяма победа след двете поражения“, коментира Салита за talkSPORT.

„Американските и британските фенове познават Ото отлично. Не е човек, който говори празни приказки и се перчи преди мачовете, а разчита на здрав труд. Надяваме се да завършим преговорите за декември, а ако Ей Джей спечели, ще покаже на всички, че не е свършен за големия бокс“.

Снимка: БГНЕС