39-годишният португалски ветеран Бруно Сузано ще се качи на сцената на SENSHI 15 за двубой с 12 години по-младия румънец Клаудио Истрате.

Двамата великани ще се бият по правилата на KWU Full Contact в категория над 95 кг., така че очакванията са високи с оглед физическата мощ, с която разполагат.

Сузано е носител на шампионски пояси от WAKO European championship през 2014, KWU European championship през 2019, WKA European championship и BeNeLux Championship през 2018, както и ISKA World Champion.

В другия ъгъл пък стоят поясите от ISKA European Champion през 2018, Venum World Serie tournament Champion от Панама през 2015, Italian Champion Fight One Pro и Italian Kombat League Champion в муай тай.

Бруно Сузано и Клаудио Истрате са дебютанти за сцената на SENSHI 15, така че ще следим с интерес изявите им на 18 февруари от 18:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта.

Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Бойната карта на SENSHI 15 ще включва 16 гладиаторски битки между елитни бойни звезди от 19 държави по правилата KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на разгорещената арена и срещи по правилата KWU Open.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 15 ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание  на SENSHI се организира със съдействието  на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър, Rolls–Royce Motor Cars Service и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.