Един от най-успешните български кечисти зад океана - Миро, направи заявка в социалните мрежи, че иска да стане собственик на любимия си футболен клуб - Локомотив Пловдив.

Мирослав Барняшев, както е пълното му име, призова своите последователи в Instagram да му предоставят контакти на Христо Крушарски, за да се опита да откупи отбора от де юре собственика.

Ако някой има контакт с Крушарски или Сотко, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локомотив Пловдив. Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив. Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата за клуба и неговото развитие. Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив Пловдив страда поради лоши управленски решения“, написа в „история“ звездата на AEW.

Ситуацията във футболния клуб от доста сложна от години. Всеки сезон се наблюдават сериозни финансови проблеми около заплатите на играчите и сформирането на боеспособен състав за различните надпревари. Най-големият проблем обаче си остава стадионът, където драмите излизат дори извън рамките на самия спорт. Десетки милиони левове общински средства биват прахосани, а реален резултат все още няма.