Драгомир Петров (България) ще се завърне за пореден път на сцената на международната бойна галавечер SENSHI, като този път негов противник ще бъде опитният Абделал Фарчи (Мароко). Двамата ще се бият по KWU Full Contact правилата в категория до 70 кг. по време на юбилейното 20-то издание на веригата във Варна на 24 февруари.

Петров е носител на европейската титла на SENSHI, а преди това спечели европейската муай-тай титла на EMW през 2019 г., Wizard шампионата през същата година и 4 пъти триумфира в националния шампионат на България.

Фарчи от своя страна предстои да дебютира в организацията, но това съвсем не означава, че зад гърба си няма успехи, с които да се похвали. Той е шампион на WAKO през 2019 г., а три години по-рано спечели WKF шампионата. Също така е трикратен национален шампион на франция по кикбокс.

Българинът има сериозно ръстово предимство със своите 178 см. срещу 173 см. за мароканеца. Обичайно това случи за предимство на по-високия кикбоксьор, защото ще може да поддържа по-добра дистанция, но от друга страна по-ниските бойци могат да разчитат на по-голяма сила в ударите си.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.