Централна Кооперативна Банка АД за пореден път засвидетелства социалната си корпоративна отговорност и застава зад спорта и добрите примери, като подкрепя един от най-очакваните международни таекуондо турнири – TURBO TROPHY на таекуондо клуб „Турбо“ и Българската таекуондо федерация. Състезанието ще се проведе на 11 май в спортната  зала „Асикс Арена“ в София по официалните правила на Българската федерация по таекуондо за всички възрастови групи.

Това е четвъртото издание на международния турнир. Първите две се проведоха през 2019 и 2018 г., като тогава взеха участие 500 състезатели от 8 държави, а през 2023 успехът на събитието мотивира организаторите да увеличат още повече мащаба на турнира. За втори път, Централна Кооперативна Банка - една от водещите банки у нас, подкрепя събитието.

Банката разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна и има изявена корпоративно социална отговорност. ЦКБ подкрепя множество различни инициативи, свързани както с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и благотворителност, така и с разнообразни спортни мероприятия.

 Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.