Бранителят на Борусия Дортмунд Невен Суботич се прехласна пред таланта на Марко Ройс, който отново се разписа за "жълто-черните", вкарвайки първия гол за победата с 4:1 над Галатасарай снощи.

Още по темата

 

"Наистина е готино да гледаш играта на Марко Ройс, защото той е един от онези футболисти, на които си искал да подражаваш като дете", сподели Невен Суботич след мача.

"Той има толкова голям талант и никой от нас не може да го придобие. Или го имаш, или не. Аз например никога няма да го имам, затова съм защитник. Но е наистина чудесно да го гледаш. Ние сме много щастливи, че имаме футболист като него в нашия отбор."

"Доволни сме от победата, особено от начина, по който играхме. Играхме футбол от първата минута и имахме добро усещане", добави Суботич.

Самият Ройс каза: "Получи се малко по-труден мач, в сравнение с първата среща. Не получавахме много свободни пространства тази вечер. Те стояха дълбока в половината си и през първата част не създадохме много положение. Останахме спокойни  след втория ни гол контролирахме мача. Следващият ни съперник в ШЛ е Арсенал и ние искаме да спечелим групата".