Новата покупка на Борусия Дортмунд Кевин Кампъл се оказа луд фен на тима още от дете. За да докаже твърдението си, той показа снимка, която беше публикувана в официалната страница на клуба в интернет.

Още по темата

 

"Хубаво е, че всичко мина добре. Много се радвам. Като дете бях фанатичен фен на Борусия Дортмунд. За мен е сбъдната мечта да подпиша с този чудесен клуб и да мога да играя за него", каза Кампъл, който струва близо 12 милиона евро на германския вицешампион.

"Позицията на тима в класирането на Бундеслигата е нещо моментно. Сигурен съм, че през пролетта ще се представим много по-добре. Контактът с Борусия се осъществи преди известно време."

"В неделя седнахме за преговори. Нещата се случиха доста бързо. В понеделник минах медицинските прегледи и сега съм изключително щастлив да бъда в този супер отбор."

"Интересът на други клубове към мен сега няма никакво значение. Сега вече съм част от Борусия Дортмунд и другите неща нямат значение. Надявам се да остана още по-добър в Дортмунд."

"Още от първия ден ще дам всичко от себе си за отбора. Не давам по-малко от 100%. Ще се опитвам да помагам на отбора в офанзивен план и при пресирането на съперника."

"Все още не съм се срещнал с новите си съотборници. Всичко стана толкова бързо. Две години и половина бях в Залцбург и времето там бе хубаво. Сега съм готов за новата крачка, а стилът на Дортмунд ми пасва перфектно."

"Не мисля, че сега трябва да говорим много за зона Шампионска лига. Отборът първо трябва да се стабилизира. През пролетта трябва да вземе колкото се може повече точки. Готов съм за Бундеслигата, защото стилът на Ред Бул е сходен с този на Дортмунд", добави Кампъл.