Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс е имал сериозен стимул да избухне с два красиви гола при снощната победа с 3:0 над Тотнъм снощи.

Галерия

Вестник "Билд" информира, че приятелката на германския национал Скарлет Гартман е изгледала срещата на стадион "Сигнал Идуна Парк" и е стискала палци на своя любим.

Марко зарадва любимата си с два експресни гола в рамките на десет минути в средата на второто полувреме, за да хвърли в див екстаз цял Дортмунд.

Острието реализира първо след зверско воле от малък ъгъл след подаване с глава на Суботич, а после вкара изкусно от ждроб при паса на Кастро.

Очевидно любовта между Ройс и дъщерята на сводник Скарлет е истинска и силна, защото наскоро футболистът публично си призна, че я обича. Връзката им продължава над четири месеца.

"В Тотнъм запазиха силите на трима-четирима играчи, които обикновено участват в мачовете от Висшата лига. Но на нас ни е все едно. В продължение на 90 минути играхме много добре. Много сме силни, когато играем по такъв начин", отсече Марко Ройс след победата. 

Това беше един от най-добрите мачове на крилото на Борусия този сезон, а "жълто-черните" са изключително впечатляващи не само в атака, но и в отбрана. За 12 мача през 2016 година те са допуснали едва три гола.