Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс заяви, че той и неговите съотборници не са имали късмет при загубата с 0:1 от Тотнъм снощи. Вестфалци тотално надиграха "шпорите" през първата част, но така и не откриха резултата и в крайна сметка отпаднаха от турнира след загуба 0:3 в Лондон.

"Всичко беше възможно, но за съжаление не успяхме да се възползваме от головите си положения, които бяха много през първото полувреме. Ако бяхме повели, това щеше да ни даде импулс, благодарение на невероятните ни фенове. Такава атмосфера можеш да изживееш само тук", заяви Ройс.

"Ние винаги играем за победа. Затова сме разочаровани, че отпадаме. Имахме нужда от един гол през първото полувреме, но не го вкарахме. Имахме ужасно много ситуации за гол пред тяхната врата, но техният вратар се справи много добре."

"Можем да сме доволни от играта ни през първото полувреме. Това беше отлична реакция след загубата от Аугсбург. След техния гол вече всичко беше решено. Късметът не беше на наша страна. Трябва по-често да стигаме да завършващи удари. Трябва да започнем да играем по-добре и това трябва да започне от събота", допълни Марко.