Английският национал Джейдън Санчо върви по стъпките на Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо, Ерик Кантона и Джордж Бест пише вестник "Сън".

Причината е, че Манчестър Юнайтед е предложил на крилото на Борусия Дортмунд фланелката с №7, ако той реши да акостира на стадион "Олд Трафорд".

Емблематичният номер често е бил притежание на едни от най-големите звезди на "червените дяволи" и Юнайтед иска да отправи ясно послание към Санчо.

Преди няколко дни излезе информация, че трикратният европейски клубен шампион е "ухажвал" Джейдън в продължение на два месеца, но пандемията с коронавирус почти сигурно ще провали сделката с Борусия.

Дортмунд иска около 150 милиона евро за своята звезда, а сумата идва прекалено висока дори за най-големите "акули" на пазара. Силен интерес към него има още от ПСЖ, Реал Мадрид и всички останали водещи отбори на Острова.

В Англия обаче припомнят, че №7 не носи голям късмет на играчите на Юнайтед след напускането на Роналдо. Без съмнение за провали могат да бъдат определени Майкъл Оуен, Анхел Ди Мария, Мемфис Депай и Алексис Санчес.