Голяма част от българските фенове на Барселона стискат палци на Емили Русо на президентските избори на стадион "Ноу Камп" на 24 януари. 

Причината разбира се е новината, че най-успешният български футболист в историята Христо Стоичков ще влезе в управата на любимия си клуб, ако Русо бъде избран за президент.

Топлата връзка се казва Хосеп Мария Мингея - бившият агент на Камата, който има славата на един от най-добрите в занаята през миналия век.

На Мингея се дължат някои от звездните трансфери на Барса и част от асовете са Диего Марадона, Стоичков, Ромарио, Ривалдо и Лео Меси. В този списък може да влезе и снайперистът на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, свързван досега най-вече с Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

"Ние знаем всички условия по договора на Халанд. Ако спечелим изборите, ще звънна на Мино Райола на следващия ден и ще приемем това, което те искат. Що се отнася до Килиан Мбапе, там е по-сложно, но неговият договор изтича през 2022 година", отсече Мингея, който ще бъде кандидат за вицепрезидент.