Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, от когото се интересуват няколко от големите клубове в Европа, коментира края на сезона в послание в социалните мрежи, в което загатва на своите фенове, че е жаден за още победи и още голове, или че ще бъде продаден. 

"Никога не позволявайте на успеха да ви спре да растете. Много съм щастлив, че вкарах 41 гола, но работата не приключва сега", коментира цитираният от "Труд" Халанд, сойно присъства на Гран при на Формула 1 в Монте Карло този уикенд.

"Когато постигнете дадена цел, трябва да се борите, за да правите всичко още по-добре", добави скандинавският нападател в публичния си пост. Въпреки спекулациите за трансфер, от ръководството на Борусия Дортмунд обявиха, че няма да го продават.

"Възползвайте се от всеки момент, в който можете да подобрите формата си. Това лято е свързано с усърдна работа и крачка напред. Ако мога да го направя аз, и вие можете", стимулира феновете си скандинавецът, който е трансферна цел на почти всички водещи европейски клубове.