Звездата на Борусия Дортмунд Матс Хумелс е на път да разруши брака си заради 11 години по-млада от него любовница. 32-годишният футболист дори е пред развод с любовта на живота си Кати, твърди „Билд“.

Според изданието Матс е здраво хлътнал по Лиза Мари Щраубе, а двамата дори са били забелязани да се разхождат край езерото Феникс. Подобно на световния шампион с Германия от 2014 г., състезателката по тенис на маса живее в Дортмунд. 

 

Именно разстоянието беше причина за охлаждането на отношенията със съпругата му Кати, която не искаше да се мести от Мюнхен след трансфера на Хумелс от Байерн.

33-годишната Кати е заедно със защитника от 14 г., а брак имат от 2015-а. Освен това тя дари Матс със син на име Лудвиг, който вече е на 3 години.

 

Близки до Хумелс твърдят, че Лиза е коренно различна от Кати. Приятел я описва като „доста срамежлива“ и далеч от общественото внимание, тъй като играе за клуб от регионалната лига, пише "Монитор".

Ситуацията с Кати е съвсем различна, тъй като тя влезе под светлината на прожекторите още през 2013-а, когато бе обявена за най-популярната половинка на футболист в Германия. 

 

Оттогава тя се изявява като тв водеща, участва в танцово риалити шоу, а освен това издаде две книги – за йога и щастлив начин на живот, както и с рецепти без употребата на захар за деца. Тя се вманиачи по здравословното хранене, след като синът й Лудвиг бе диагностициран с астма. Кати обаче е критикувана остро от последователите си.