Треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавър бе адски доволен от второто полувреме срещу Барселона. Двата тима врътнаха реми 0:0, но определено домакините могат да съжаляват, тъй като пропуснаха страхотни шансове след почивката, а освен това Марко Ройс не успя да вкара дузпа.

"Мисля че второто полувреме бе просто отлично за нас. Липсваше ни само гола. За съжаление не успяхме да вкараме, изпуснахме и дузпа. Имахме обаче много по-сериозно притежания на топката и показахме много по-голямо самочувствие", коментира той на пресконференцията след мача.

"Наистина съм адски доволен от играта ни след почивката. Да, 0:0 не е победа, но това е добър резултат. Все пак срещу нас беше Барселона, нека да не забравяме това. Групата е много тежка и ще имаме големи проблеми, за да излезем от нея. Ще дадем обаче всичко от себе си".

"Първото полувреме? Мисля, че в 10-15 минути от него играхме добре, но през останалото време през първата част Барса бе отборът, който владееше инициативата. Ако трябва да сме честни това е точно така".