Галерия

Няколко са причините за раздялата между Григор Димитров и Никол Шерцингер. Двамата вече не са гаджета, макар че не изключват възможността да се виждат понякога за по чашка кафе, но не и нещо повече.

Ревността на американката съсипала връзката й с Гришо. Тя буквално откачала, когато Гришо разговарял с някоя красива жена, твърди "Блиц". 

Димитров търпял, търпял, но накрая му писнало. Твърди се, че именно той бил инициаторът за края на любовната им история.

Освен това Григор много добре си давал сметка, че няма бъдеще с Никол. Най-вече заради разликата в годините им (Шерцингер удари 40-те миналото лято и е с 13 години по-голяма).

Димитров имал и друг повод да сложи  край на всичко с Никол. Те рядко се виждали в последната една година заради безкрайните ангажименти на единия и другия.

Има и друго - Гришо достатъчно се налудувал да е с известни жени, след като преди това споделяше кревата си с Мария Шарапова, а за по-рано се шушукаше даже и за нещо повече от приятелство между него и Серина Уилямс. Той много добре осъзнавал, че тези връзки са временни, и искал да намери голямата любов, с която да създаде деца и семейство.

Дали това е Михаела Филева, можем само да гадаем. Но е факт, че между нея и Григор искрата е пламнала. Дали ще изгори бързо, рано или късно ще се разбере...