Звезди на английския гранд Челси от близкото минало и дори настоящи такива правели секс с любовниците си в тайно жилище, намиращо се в близост до тренировъчното игрище на клуба. Това шокиращо разкритие направи британският таблоид „Сън“, позовавайки се на свой анонимен източник от обкръжението на футболистите.

Според информацията на изданието една от легендите на „сините“ Джон Тери имал любовна афера с модела Ванеса Перонсел, бивша дългогодишна приятелка и съпруга на съотборника му в английския национален тим Уейн Бридж. Тери обаче не бил сред наемателите на жилището, използвано от други негови съотборници за тайни срещи с любовници.

„Всеки знае, че тогава имаше играчи, които не играеха честно, така да се каже. Най-лошата изневяра беше тази на Джон Тери. Той имаше афера с френския модел Ванеса Перонсел – бивша приятелка на Уейн Бридж. Във футбола винаги имало изневери. Не знам защо".

"Има няколко шокиращи истории за играчи на Челси – както актуални, така и от миналото. Имаше някои играчи на Челси, които наемаха заедно жилище до тренировъчното игрище, за да могат да обслужват там своите любовници. Тери не беше от тях".

"Те го наемаха с други имена, за да не може никои и особено техните жени да научат за това. Когато свършваха тренировките, те посещаваха там момичетата за кратко“, разказва източникът на таблоида, цитиран от "Блиц".