Винаги е било интересно в каква посока върви животът на наследниците на най-богатите хора. Роман Абрамович е може би най-известният руски олигарх и многодетен татко, пише Tialoto.bg.

Той има седем деца – 27-годишната Анна, 26-годишния Аркадий, 24-годишната София, 18-годишната Арина и 16-годишния Иля от бившата му съпруга Ирина, както и 10-годишния Аарон Александър и 6-годишната Лия от втората му съпруга Дария Жукова, също вече в графа „бивши“.

Роман Абрамович с Дария Жукова

Аркадий Абрамович

Основният наследник на империята „Абрамович“ е Аркадий. Той започва да се разпорежда с част от активите на баща си в доста млада възраст. От 19-годишен той е собственик на инвестиционната кампания ARACapitalLimited, кръстена по инициалите на Роман Аркадиевич Абрамович и има собственост в ZoltavResourcesInc. Известно е, че той сключва големи сделки, а доходите му нарастват всяка година. Според списание „Форбс“ през април 2015 г. Аркадий притежава 39,62% дял в ZoltavResourcesInc., а капитализацията на компанията по това време възлиза на повече от 98 милиона долара.

Анна Абрамович

Тя е най-голямото дете на Роман Абрамович, но тя определено не върви по стъпките на баща си. По-скоро трупа имидж на светска лъвица и често е в центъра на партитата, заобиколена от различни мъже. Самата тя казва, че това са само приятели. Анна няма постоянно гадже, но личният ѝ живот е много бурен. Първата ѝ връзка става известна, когато тя е на 19 години, но тя не продължава дълго. Тя си е извоювала признанието за най-желана булка, но кой ще бъде щастливецът засега не е ясно.

София Абрамович

Третото по големина дете на Роман Абрамович е София. Тя поддържа страница в Instagram, където хиляди я следват. На снимките няма следи от невероятен лукс, партита, селфита със звезди и доказателства за безкрайно пазаруване. София публикува предимно снимки с коне, които много обича, кучета и от време на време как се забавлява с приятели в Ибиса. Момичето се занимава с конна езда и дори участва в състезания. Тя записва успехите си на видео и, разбира се, ги пуска в мрежата.