За втора поредна година ние от „Синя Зона Б-18“ организираме благотворителна шоу-музикалната програма в клуб „City Stage“

Богатата и вълнуваща шоу-музикална програмата е финалната част от Благотворителната ни кампания „Заедно за Дани“. Специалната вечер този път е в подкрепа на 2-годишната Йордана, която страда от изключително рядката болест Проксимален бедрен дефицит (Congenital Femoral Deficiency). Концертът ще се състои на 25-ти януари от 19:00 ч. в столичния клуб „Сити Стейдж“ (City Stage, в подлеза на НДК).

Обещаваме Ви много изненади и вечер, изпълнена с добро настроение и забави. Целта на мероприятието е да бъдат изказани благодарности към всички хора, които се включиха в различните благотворителни инициативи и дарителски кампании за Йордана през последните месеци и финално да бъдат събрани средства в помощ на малкото момиченце.

Подобно на миналогодишната кампания „Заедно за Божи и Марти“, когато на сцената на клуб „Сити Стейдж“ се включиха именити и обичани родни музикални артисти, и тази година български рок, поп и рап звезди подават ръка. Своето участие дотук са потвърдили групите „Подуене Блус Бенд“ и „Конкурент“, Маги Джанаварова, Alex P, Спенс, Играта, Моисей, Рафаел, Петя Алекса и Монти, част от квартета "Руди, Дули, Муден и Кукушев", други. Освен страхотна музика, всички посетители ще могат да се насладят и на разнородна сценична програма, която ще включва много танци, фокуси и фолклорни изненади.

Заради сериозното детско присъствие преди година, този път сме предвидили специална част в програмата, която ще е посветена и насочена изцяло към най-малките в залата.

Не само на сцената, но и сред гостите ни очакват много VIP звезди, най-вече от спортните среди. Специални покани имат клубовете на Левски по футбол, баскетбол, волейбол, художествена гимнастика и много други спротни отбори, които през последните месеци се включиха в благотворителните инициативи за Йордана.

И тази година ще има Томбола. Закупувайки специални талони за нея, присъстващите ще могат допълнително да помогнат финансово за кампанията, но и шанс да получат награда. Също така, ще има специални кутии, където всеки, който не е успял или има желание да се включи в помощ на Дани, да го направи на място.

*Припомняме, че проблемът на Йордана се изразява в деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, едното й краче е по-късо от другото с 5 см. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, тя ще може да ходи. Първата операция на Дани предстои в средата на месец февруари.

Очаквайте в следващите дни още подробности около „Благотворителна вечер в подкрепа на Дани“!