Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща. Новината потвърди самият бизнесмен пред близък журналист от швейцарското издание "Блик".

Четвъртото дете на британеца трябва да се роди през юли 2020 г. - няколко месеца преди самият Екълстоун да навърши 90 години (той е роден на 28 октомври 1930 г.)!

Вижте ТУК еротични снимки на дъщерята на Бърни - Тамара

"Дано се научи бързо да играе табла!", надява се той и добавя: "След като напуснах Формула 1, имахме доста време за тренировки! Иначе няма как да издържа. Надявам се всичко да е наред с детето и Фабиана. Дори и това да значи изолацията да продължи по-дълго. За щастие работата във фермата ни никога на свършва. Фабиана пък се грижи за своята плантация за кафе", обяснява още Екълстоун, цитиран от bTV.

В момента бившият шеф на Формула 1 се е изолирал социално заедно със своята половинка и бъдеща майка - Фабиана Флоси, в Сао Пауло.

Още секси снимки на Тамара ТУК

Британецът сключи брак с Флоси, която е вицепрезидент по маркетинга на Гран при на Бразилия, през 2012 г. в Швейцария. В момента тя е на 43 години - с 47 години по-млада от съпруга си.

Екълстоун има 3 дъщери от предишните си връзки. Най-голямата Дебора (от първия му брак с Айви Бамфорд) е на 65 години. От втория си брак - с модела Славица Радич, той има две дъщери, станали известни заради участието си в риалити предавания - Тамара (на 35 години) и Петра (на 31 години).

Освен това британецът е дядо на 5 внуци и има едно правнуче. Пред "Блик" Екълстоун разкрива, че има още един повод за радост: "Най-накрая ще е момче!"

"Искаме само да е здраво! И се надявам да няма нищо общо с Формула 1", добавя бъдещата майка. През 2016 г. британецът се оттегли от управлението на Формула 1, след като продаде основния пакет акции на американската корпорация "Либерти Медия".

Екълстоун обаче няма да е в най-възрастният татко в света. Този рекорд се държи от индиеца Рамджит Раджав, който през 2011 г. стана баща на 96 години.