Най-прочутата и красива руска плувкиня Юлия Ефимова показа в Instagram какви упражнения прави в условията на домашна самоизолация.

28-годишната специалистка в бруста демонстрира как "се плува" на сушата. В спортната си кариера Ефимова има куп отличия от европейски, световни първенства и Олимпийски игри, но е била и наказвана за употреба на допинг.

Вижте ТУК еротични снимки на Юлия

Юлия имаше няколко неуспешни връзки и явно е предпочела на този етап да не мисли за любов. Тя има горчив опит със свой колега, който я заряза в навечерието на европейското първенство преди няколко години. Вместо да се провали обаче, тя подобри световния рекорд на 50 м, и то с... махмурлук.

"Бях сама в стаята и и нямаше с кого да споделя мъката", разказвала е за злополучната нощ. "Не го разбрах защо избра този ден. Мисля, че ревнуваше, но можеше да почака. По състезания не пия, но си казах, че няма друг начин".

"В минибара нямаше вино или шампанско, които обожавам. Само бира. Изпих една и се отрязах. След половин час се събудих, беше ми лошо, но някак си се оправих. Въртях се в леглото до 4 сутринта".