Най-сексапилната голфърка Пейдж Спиранак за пореден път прикова вниманието към себе си. Спиранак е категорична, че гърдите са истински и помагат с размера си. Сексапилната блондинка разкри как точно помагат да играе по-добре, след като размерът им се колебае в зависимост от нейното тегло.

Вижте ТУК еротични снимки на Пейдж

„Аз парадирам с гърдите си, не виждам нищо лошо в това. Харесвам начина, по който изглежда тялото ми. Млада съм, чувствам се уверена и обичам да се чувствам секси. Мисля, че имам хубави гърди. Ако искате да покажете някои неща, тогава продължете. Никога не съм мислила, че това е проблем“, споделя Спиранак.

Вижте ТУК как Пейдж вкарва с пищните си гърди

„Работя много здраво върху тялото си, прекарвам много часове във фитнеса. Гордея се с това как изглежда тялото ми. Ц*ците ми са истински. Никога не съм си правила гърди. Те са толкова реални, колкото биха могли да бъдат - те се колебаят много по размер. Това е нещо, което се случва при жените".

"Гърдите ми могат да се увеличат с два размера на чашката. Също така, ако натрупам тегло, те стават по-големи, ако отслабна те стават по-малки. За снимките за Sports Illustrated отслабнах и гърдите ми паднаха с няколко размера на чашката заради това“, добавя 27-годишната красавица.

Още снимки на Пейдж

„Стоя малко по-далеч от стика, така че имам малко повече място с ръцете си над гърдите. След като свикнете с това, се чувствате по-добре. Всичко е просто до настройка. И всъщност мисля, че това е от полза, защото ръцете ми са толкова свързани“, разказа красавицата как гърдите помагат в голфа.

Пейдж Спиранак е от Монюмънт, Колорадо. Тя има над 385 000 последователи в Instagram, където може да я видите под името Paige.Renee. В първия ден, в който се регистрира в Twitter, блондинката събра 1100 последователи. Нещо, на което могат да завидят доста по-именити спортистки.

Състезателката стана голяма звезда с видео, което нейният колежански отбор пусна в YоuTube. То е гледано от над 1,5 милиона души и показва големите й гърди и стегнато дупе, което вече се превърна в мечта на половината човечество. 
В гимназията Пейдж е била гимнастичка и е тренирала по 38 часа на седмица, но впоследствие решава да се концентрира изцяло върху голфа.

Именно благодарение на прекараните часове в спортната зала по гимнастика Спиранак е успяла да извае божествено красиво тяло, което й помогна в голяма степен да постигне световна слава.