Италианката Сара Кроче спря още в зародиш опитите на Кристиано Роналдо да я вкара в леглото си, но скоро след това скочи в обятията на негов колега аматьор.

Ослепителната блондинка от около два месеца има изпепеляваща връзка с вратаря на "Годзано" Джанмарко Фиори. 30-годишният футболист е юноша на Ювентус, но така и не стигна до първия отбор, а цялата му кариера до момента е в долните дивизии. Това обаче не му попречи да прелъсти 22-годишната красавица Сара, пише "Монитор".

Малко преди да срещне Джанмарко блондинката обяви, че е отказала на звездата на "Юве" Роналдо. „Наложи ми се да го отрежа. Някой му беше дал телефона ми, което ме вбеси. Не бих се хванала с футболист, защото те обикновено не са моногамни“, каза Сара в телевизионно интервю.

Сега обаче тя явно е променила мнението си. А може би не е, но е решила, че анонимността на любимия й Фиори го прави по-малко привлекателен за момичетата, които преследват популярните мъже.

Сара иначе е сред най-популярните лица от екрана на Ботуша. Освен модел, тя е и актриса и инфлуенсър със 750 000 последователи. През 2017-а година завърши четвърта в конкурса „Мис Италия“, а по-късно участва в популярното предаване „Чао Дарвин“ в ролята на Майката природа. Висока е 178 см, а на мерките й – 82-59-89, биха завидели много жени.

Освен модата, има и други интереси. Още като малко момиче се увлича по пеенето и взема уроци, завършва гимназия по приложни науки, а специалността й от университета в Милано е „Бизнес комуникация“.