Съпругата и агент на Мауро Икарди - Уанда Нара, отново направи червени социалните мрежи. Цицорестата футболна половинка пусна поредните си провокативни кадри, с които строши за пореден път рекордите в Инстаграм.

Уанда публикува няколко снимки, на които е яхнала кон, без да носи никакви дрехи по себе си. Всичко това госпожа Икарди е направила като част от кампания за опазване на околната среда.

Вижте ТУК еротични снимки на Уанда Нара

„Време е да покажа дивата част от характера си. Това са великолепни създания и огромно удоволствие да ги почувствам с цялото си тяло“, написа Нара, цитирана от "Монитор".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Самата кампания е организирана от френска фондация за опазване на животните и околната среда и до момента е набрала хиляди симпатизанти.

С публикуваните снимки в Инстаграм Уанда счупи нов рекорд в социалната мрежа. Аржентинската блондинка стана първата, която събира 25 000 лайка под една снимка само за 2 минути. Самата публикация до вчера следобед имаше над 1,5 млн. харесвания. Иначе Уанда се радва на 7,2 милиона последователи.

„Не се интересувам от рекордите. За мен те са просто цифри. Важното е феновете да са щастливи. За тях правим всичко това. Разликата сега обаче е, че снимките са и в подкрепа на нещо благородно“, сподели съпругата на футболиста на ПСЖ.

Уанда пък бе попитана от един от феновете си дали Мауро Икарди не се притеснява от постоянните й провокативни снимки. Оказа се, че футболистът понякога прави забележки на любимата си.

„Мауро знае, че това е моята работа. Наред с негов агент аз печеля и от това, че съм активна в мрежите. Понякога ми прави забележки и аз ги имам предвид. Ако някой ден каже, че не му е приятно и настои да се откажа от мрежите, ще го направя“, завърши цоцорестата аржентинка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)