Футболната звезда Неймар посрещна 2021 година с нова тръпка, твърди „Сън“. Става дума за Емилия Мернес, аржентинска певица с детско лице и тяло на богиня.

Красавицата била сред 500-те гости на шумното парти, което нападателят на ПСЖ организира за Нова година в Рио де Жанейро и си навлече куп критики заради пандемията от коронавипрус.

Във въпросната празнична вечер Неймар дори танцувал с 24-годишната Мернес, която пусна свои снимки, сияеща в бял костюм. На кадрите се вижда, че тя е облякла сакото си на голо.

"Емилия и Неймар са приятели, има неща, които двамата могат да разкажат – коментира близък на момичето пред британския таблоид. - Той е много мил, сладък и наистина добър домакин".

„Иска ми се да вярвам, че това е любов. Обичам ги и двамата и искам да ги видя заедно“, заяви друг гост на купона, цитиран от "Монитор".

Преди броени дни Мернес публикува в Инстаграм снимка, на която е със своята кръщелница. Неймар коментира фотоса със сърчице, с което наведе на мисълта, че между него и Емилия има нещо повече от дружба. До 2019-а изпълнителката излизаше със свой колега от уругвайската поп група „Ромбай“.

Напоследък Неймар пък бе свързван с моделката Наталия Барулич, която бил отмъкнал от певеца Малума. От 2018-а насам бразилският национал не е имал сериозна връзка, след като се раздели с актрисата Бруна Маркезине.

Междувременно в Инстаграм, където се радва на фантастичните 145 милиона последователи, Неймар публикува фотос с майка си Надин и сестра си Рафаела, наричайки ги „най-важните жени в живота ми“. Вчера Надин Гонсалвеш отбеляза 53-ия си рожден ден и получи поредно прочувствено обяснение в любов от младото си гадже – моделът Тиаго Рамос (22).