Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не е единственият известен футболист, който е имал интимни отношения със съпругата на брат му Родри.

Наташа е минала през леглата на поне 10 други играчи, твърди 44-годишният Родри Гигс пред „Сън“. Двамата бяха заедно от 2003 до 2011 г., когато излезе информацията за отношенията ѝ с Райън Гигс.

„Мога да назова имената на 10 футболисти, с които ми е изневерявала. Всички играчи изневеряват и не подбират. Може да бъде с жената на най-добрия им приятел. Отвратително е“, заяви Родри в подкаста на Джеймс Инглиш, цитиран от "Блиц".

Братът на Райън Гигс признава, че дори е пътувал до Португалия, за да търси саморазправа с друг футболист, който му е слагал рога. Дори е бил придружен от двама здравеняци, които да извършат побоя. Оказало се, че играчът е заедно със своето гадже и затова Родри решил да не предприема нищо.

„Брат ми заслужава да бъде поставен на пиедестал заради кариерата си, но това, което направи с жена ми, разруши имиджа му. Не съм му простил дори и след толкова години. Ако той върви по улицата, аз минавам на другия тротоар".

"С Наташа от известно време поддържаме отношения заради сина ни. Когато разбрах, че ме е мамила с Райън, направих ДНК тест на детето, за да съм сигурен, че аз съм бащата. Знам, че тя е правила аборт само няколко седмици преди сватбата ни през 2010 г.“, допълва Родри Гигс.

Британските таблоиди извадиха стари интервюта на Наташа Гигс, която признава, че преди да срещне Родри е имала отношения с бившия нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк.

В момент на временна раздяла с Родри тя е била любовница на Дани Симпсън, който е играл за „червените дяволи“, Нюкасъл, Лестър и др. Признава и за авантюра с шотландския национал Фил Бардсли, който в момента е част от Бърнли, но започва кариерата си в Манчестър Юнайтед.