Галерия

Популярната украинска журналистка Влада Седан съчетава полезното с приятното по време на европейското. Бременната половинка на футболиста на Украйна и Манчестър Сити Александър Зинченко очаква първото си дете, но не спира да работи.

Пременена в цветовете на любимия си отбор, тя хем подкрепяше мъжа си от трибуните, хем се трудеше зад микрофона. Точно преди шампионата 24-годишният халф обяви, че ще става баща за първи път от Влада, за която се ожени преди 10 месеца.

Благодарение на занаята си, Влада имаше възможност да се срещне и с един от идолите си – Бастиан Швайнщайгер. Легендата на Германия и Байерн (Мюнхен) се изявява като коментатор на Евро 2020 и пътищата му се засекоха с ослепителната Влада.

„За първи път го видях в игра на световното през 2006, когато гледах мача за третото място с Португалия. Добре помня как 22-годишния тогава Басти се отчете с два гола и изпълнение на наказателен удар, в резултат, на който португалците отбелязаха автогол. Тогава бях на 11 и дори не съм си представяла, че след дестина години ще деля камера и микрофон с легендата на немския футбол. Животът е интересно нещо“, сподели Влада.

Самият Швайни си открадна няколко дни и забегна на кратка ваканция във Флоренция със съпругата си и майката на двамата му синове Ана Иванович, бивша №1 в тениса.

Подкрепа

На страхотна подкрепа се радва и селекционерът на украинците Андрий Шевченко. 44-годишният треньор публикува снимка на клана си след победата с 2:1 над Северна Македония. С националния флаг се снимаха съпругата на Шевченко – американският модел Кристен Пазик (42), както и четиримата им синове. Пазик, която е дъщеря на бейзболист и е омъжена за Андрий от 2004 г., го дари с момчетата Джордан (16), Кристиан (14), Александър (8) и 7-годишния Райдър.