Разделени ли са Григор Димитров и Лолита Османова? Този въпрос си задават от няколко дни феновете на българската звезда в тениса. 

Повод за подобни слухове е фактът, че двамата не се следват в Instagram. Според други Димитров и дъщерята на богаташ от енергийния бизнес са изтрили общите си снимки. Което не е съвсем вярно, защото кадрите, на които са заедно, са два.

Първият бе на моста на влюбените във френския зимен център Анси, когато Григор и Лолита за първи път се показаха, а вторият бе пуснат от рускинята от кавказки произход няколко месеца по-късно.

В разговор на живо с фенове в Instagram Османова заяви, че все още са заедно с Григор, пише "24 часа". Според нея нашият тенисист се чувства отлично физически и тренира нормално. Заради контузия в кръста Димитров не доигра мача си с Маркос Гирон (САЩ) в първия кръг на “Ролан Гарос”.

Снимки на Лолита вижте ТУК!

Лолита разкри също, че няма да пътува с Григор в Атланта, Вашингтон и Торонто, но смята да бъде при него в Синсинати и на откритото на САЩ в Ню Йорк.

Приятелката на българската звезда бе питана също за котката, с която Григор си пусна клип от Монте Карло преди време, както и за това какъв модел Ferrari кара. Отговорът за автомобила бе Pista.