Лолита Османова си спретна обяд с приятелки в Ню Йорк ала „Сексът и градът“.

Компания на 28-годишната половинка на Григор Димитров правиха само тенис съпруги и техните деца, а снимките от събитието бяха озаглавени „Първи женски брънч за годината“, пише "Телеграф".

Вижте ТУК секси снимки на Лолита

Бела Блу

Веселата групичка избра за целта италианския ресторант „Бела Блу“. Освен Лола имаше още една рускиня – Дария, която е омъжена за втория в света Даниил Медведев. Двамата са комшии на Османова и Димитров в Монако, какъвто е и случаят с Давид Гофен (Бел) и приятелката му Стефани Тучито, също присъствала на брънча. На него Франция бе представена от Сюзън Шарди със сина си от Жереми - Стоун, както и от Клеманс Пуй със 7-месечната си дъщеричка Роузи от Лука.

Обяда украсиха и две моделки. Гаджето на аржентинеца Диего Шварцман – Еухения да Мартино, както и германката Шарлот на Николоз Басилашвили (Груз). По-късно Лолита отново имаше повод да се наконти, защото беше изведена на вечеря на свещи от любимото си момче.

Стил

Григор, който стартира снощи на US Open, даде обширно интервю пред сайта на ATP на тема мода. Той довери, че един от любимите му дизайнери е Рик Оуенс. „Прави много бохемски, отпуснати дрехи. Винаги съм се вдъхновявал от него, защото климатът в Европа е по-различен, отколкото в Щатите.

Зимата понякога е много дълга, а преди това имаме хладна есен, така че нерядко се налага да носим многопластови тоалети. Вече нямаме възможност да ходим по ресторанти толкова често, колкото преди, така че през повечето време облеклото ми е доста семпло и непретенциозно. Докато съм в Ню Йорк, се обличам по-съвременно. Не се хвърлям от едната крайност в другата. Проправям си собствен път.“

30-годишният хасковлия сподели, че най-много обича да пазарува в Лондон и Лос Анджелис. За един обичаен ден той би избрал кецове, на които винаги е бил фен. „Също така ще сложа дънки и фланелка, която е малко по-голяма от обичайния ми размер. Понеже живея в Монако, а там средата е по-изтънчена, често нося дрехи на Брунело Кучинели, тъй като те са типично летни – широки панталони и ризи с къс ръкав. Също така харесвам и шапки.“

Какво никога не би носил? „Джапанки с чорапи. Виждал съм много хора да го правят, но аз не бих. Намирам го за смешно.“