Бившият футболист на Реал (М) и Байерн (Мюнхен) Хамес Родригес има ново гадже.

30-годишният колубмийски национал е залюбил зашеметяващата Ерика Шнайдер, съобщава „Сън“. Бразилската красавица е известен модел и танцьорка, която има огромен брой почитатели в социалните мрежи. Само преди няколко седмици Хамес обяви, че е сам.

Звездата на катарския Ал Раян реши да направи това изявление, след като се тиражира информацията, че връзката му с венецуелската хубавица Шанън де Лима е приключила.

Галерия

Родригес на практика потвърди новината с думите: „Не излизам с никой“. Малко след това обаче се появи слух, че има вземане даване с фитнес звездата Анлела Сагра. Крилото побърза да опровергае тази информация и призова феновете си да не вярват на всичко, което се пише.

С Ерика Шнайдер явно ситуацията е друга, тъй като Родригес харесва всяка нейна публикация в профилите й в социалните мрежи. Хамес има един брак зад гърба си.

През 2011 г. той вдигна сватба с волейболистката Даниела Оспина, сестра на вратаря Давид Оспина, негов съотборник в националния отбор. Двойката има дъщеря Саломе, но през 2017 г. се разведе. Преди четири години Родригес се сдоби с още едно дете, Самуел, но от сурогатна майка.