Шокиращо разкритие за интимния си живот направи бразилската певица Анита, която е една от многото бивши на Неймар. Изпълнителката беше гост в YuoTube канала на водещата Сабрина Сато и призна, че има проблем с надарените мъже.

„Не мога да правя секс с мъже с голям полов орган, защото на следващия ден буквално не мога да ходя. Ужасно е. И това няма нищо общо с бактериите. Момчета, проблемът е, че блъскате много и ми причинявате инфекция“, каза атрактивната Анита, цитирана от telegraph.bg.

Мацката обясни, че проблемът е медицински и се нарича „цистит на медения месец“. Поп певицата имаше звездно участие изминалия уикенд. Тя изпълни свои хитове пред 55 000 зрители в бразилския финал на Копа Либертадорес.

Мачът се игра в столицата на Уругвай – Монтевидео, в него Палмейрас спечели с 2:1 срещу Фламенго. Анита се появи с впечатляващ тоалет – корсет и минипола на известен френски бранд, на стойност 18 000 долара.

Дългите й крака пък бяха с черен чорапогащник и обувки с висок и тънък ток. 28-годишната изпълнителка, чието истинско име е Лариса Маседо Машадо, на няколко пъти беше спрягана за връзка с Неймар.

За първи път се заговори за тях през 2014-а, когато красавицата посети парти на футболиста и след това си тръгна с него. През 2019-а пък двамата бяха снимани да се прегръщат и целуват по време на карнавала в Рио.

Самата Анита е много популярна в родината си и има 57 милиона последователи в Инстаграм. Тя не крие, че е бисексуална, а през леглото й са минали и други известни личности.