Канадската тенис звезда Южени Бушар е по-влюбена от всякога в гаджето си Мейсън Рудолф, въпреки че двамата са заедно вече 14 месеца.

„Обсебена съм от теб“, написа 27-годишната красавица под обща снимка с играча от НФЛ, която публикува за своите 2,1 млн. последователи в Инстаграм, пише "Телеграф".

„Обичам те“, отговори й Мейсън (26), който посрещна новата година с Джини в Питсбърг. Там куотърбекът се състезава за местния отбор Стийлърс от 2018-а насам. Явно бившата №5 в света не иска да изпуска приятеля си от поглед, защото непрекъснато пуска свои клипчета от неговите тренировки и мачове.

Самата Южени поднови занимания, след като не беше участвала в турнир от март, а през юни претърпя операция на рамото. На 13 декември тя се похвали в социалните мрежи: „Първа ударена топка от 8 месеца! Денят накрая настъпи – не мога да повярвам“.

За първи път тя и Рудолф разкриха връзката си навръх 14 февруари, когато публикуваха първия си общ кадър – от ваканция за един ден на мексикански плаж. Тогава финалистката от „Уимбълдън“ качи в своя профил няколко кратки клипа, в които показва тяхната стая, отрупана с рози. През ноември влюбените отново забягнаха за кратко до Канкун и затвърдиха Мексико като свое любимо гнезденце.

Палавият Рудолф има зад гърба си афера с риалити звездата Хана Ан Слъс през 2020 г. Колкото до Джини, тя дълго време нямаше време за сериозна половинка, но беше опасно близка с Григор Димитров.