Семеен мъж вече е капитанът на националния ни отбор по футбол Георги Костадинов. Халфът от Царево и Радостина Тодорова от Враца се врекоха във вечна вярност навръх Ивановден в София.

Гордата брюнетка публикува снимка в Инстаграм и написа: „Семейство Костадинови“. Красавицата сияе до съпруга си в изящна булчинска рокля без рамене и шлейф. Гого, както на галено го нарича любимата жена, пък е избрал за тържествения момент стилен черен костюм с папийонка, съобщава „Телеграф“.

„Доживях да си харесам цялото име с тази прекрасна фамилия – Радостина Костадинова“, добави още щастливата младоженка. 26-годишната чаровница не се свени да говори и показва чувствата си и винаги е демонстрирала открито любовта си към футболиста, с когото е от 2017-а година.

Радост е бивша Мис национален отбор по футбол и според техни близки именно покрай тези си ангажименти се запознала с Георги. Оттогава тя е неотлъчно с него.

Двамата живяха заедно в Израел, докато той играеше за Макаби (Хайфа), а сега са в Русия, където той е част от местния Арсенал (Тула) от лятото на 2018-а. С тях е и домашният любимец на Радост – померанът Джой.