Професионалната боксьорка от Австралия Ибани Бриджис сподели селфи с едрите си гърди в социалните мрежи, шегувайки се, че ваксината срещу коронавирус ги е направила по-големи, пише „Сън“, цитиран от "Телеграф".

Зашеметяващата австралийка не се срамува да показва впечатляващите си форми, заради което не веднъж е била блокирана от Instagram и Twitter. Сега Бриджис позира в синьо горнище с цветя, с доста изрязано деколте, от което изскачат активите й, надписвайки: „По дяволите Pfizer“.

Тя отговори на оригиналния туит и със скрийншот от статия със заглавие: „Жените твърдят, че имат по-големи цици след ваксина на Pfizer“.

По-рано този месец 35-годишната блондинка-бомбардировачка сподели снимка, облечена само с прашки и чифт боксови ръкавици. Тя се оплака от тролове в мрежата, които непрекъснато докладват публикациите й и те са блокирани. Това обаче не спира боксьорката да намира други подходи, за да радва феновете си.

Една такава случка бе, когато се появиха по бельо и вдигнаха шал на Лийдс Юнайтед над главата си на кантара преди мача си през септември. Тогава тя спечели битката си с Мейлис Ганглоф в Хедингли.

Австралийката може да се похвали с рекорд 7-1 в професионалния бокс, като единствената й загуба дойде срещу Шанън Кортни на Copper Box Arena през април 2021 г.