Невероятно приключение подари на любимата си Сара защитникът на Манчестър Сити Аймерик Лапорт.

27-годишният футболист се възползва от паузата във Висшата лига, за да отдъхне от натрупаните мачове и да се подготви за оставащата част от сезона, в който „гражданите“ преследват нова титла. И докато повечето играчи от английските клубове заминаха за Дубай, испанският национал избра Бахамите, пише "Телеграф".

Половинката му Сара се похвали с екзотичната почивка в топлата дестинация пред своите почти 20 000 последователи в Инстаграм. „Невероятно изживяване. В рая сме“, написа брюнетката и публикува снимки, на които плува с малки акули. Освен това тя  показа и как храни популярните местни плуващи прасета, които са сред най-големите атракции на Бахамите.

„За щастие тези същества изглеждат дружелюбни, тъй като нямат нищо против Сара и Лапорт да ги галят“, написа „Сън“ за приключението на защитника, който е роден във Франция, но по линия на дядо си е баск. Затова и още като юноша беше избран и поканен в школата на Атлетик (Билбао).

Именно в испанския град Аймерик среща балерината Сара Ботейо. Двамата са заедно от много години. Красавицата често пътува между Англия, където любимият й играе, и Испания заради ангажиментите си.

Също като Лапорт тя е на 27 и танцът е в кръвта й. Тя е балерина и често участва в различни шоу програми. Освен това е мажоретка и често може да бъде забелязана с останалите момичета на мачовете на баскетболния Билбао.