Хокейната легенда Уейн Грецки ожени своята по-голяма дъщеря Паулина. 33-годишната красавица се врече на дългогодишния си приятел Дъстин Джонсън, с когото са заедно от 2013 г. и имат и двама сина -  Тейтъм (7 г.) и Ривър (4). 

Церемонията бе в събота в Blackberry Farm - петзвезден хотел и курорт в Тенеси. Булката носеше рокля на дизайнерката Вера Уанг, пише "Телеграф".

Паулина сподели снимки и видео от техния прием, показвайки всички по-фини детайли от церемонията, както и със снаха си Сара и шаферката Кристина Мелниченко.

Всъщност, сватбените тържества започнаха официално още в четвъртък, когато двойката направи вечеря с най-близките си приятели. На разположение беше фотокабина за гостите, за да правят снимки, които след това бяха маркирани с името на двойката и датата на сватбата им.

В събота Грецки сподели трогателна снимка на бележка, написана от 37-годишния Джонсън. „Паулина, ти си любовта на живота ми. Броя секундите, докато се омъжа за теб. Обичам те до Луната и обратно“, гласеше бележката, споделена в историята на Паулина в Инстаграм. Специалeн гост на сватбата бе рок и рап изпълнителят Кид Рок.

„Ти си радостта на живота ми“, написа Грецки в Инстаграм заедно с видео, на което танцуват с Дъстин и добави „Благодаря, Кид Рок.“ Преди време Паулина вдигна луксозно моминско парти на остров Сейнт Бартс.

Седмици по-рано тя подкрепи Джонсън на Мастърс турнира по голф Augusta National. Дъстин, шампион за 2020 г., изравни 12-ото си място на тазгодишната надпревара. Паулина стана популярна в голф средите именно заради голямата подкрепа, която оказва на любимия си, за което той непрекъснато й благодареше.