Раздялата на Жерар Пике и Шакира продължава като сериал и вече има нов епизод. Испанска сапунена опера започна, след като футболистът и певицата се разведоха след 11 години брак, той й изневери с по-младо момиче, с което наскоро се появи за първи път публично, а в медиите в Испания излязоха със сензационната новина, че Шакира е в тайна любовна афера с Рафаел Надал.

Твърди се, че връзката им е отпреди Шакира да се запознае с Пике. Испанският журналист Джорди Мартин твърди, че колумбийската певица е имала връзка с Надал през 2009 г., като се твърди, че любовта им процъфтява по време на снимките на видеото към песента "Gypsy", където Надал участва. 

Интересно е също, че Шакира се влюби в Пике точно след записа на видеото към песента Waka Waka, която беше химн на световното първенство в Южна Африка през 2010 г.

Няма съмнение, че на журналистите ще им е интересно да чуят както певицата, така и Надал след тази сензационна новина и техните коментари, пише "Труд".

В момента Надал е на US Open, където преследва своята 23-а титла от Големия шлем и първо място в списъка на ATP. Първият му съперник е Ринки Хиджиката от Австралия, като този мач е насрочен за нощта между вторник и сряда.

Наскоро в Испания също беше обявено, че бременната съпруга на Рафаел Надал, Мария Сиска Перело, се озовала в болница и трябваше да бъде подложена на спешна операция, въпреки че е бременна в 31 седмица, така че въпросът е дали може да е преживяла стрес, ако е научила новината за аферата на съпруга й.